Kecewa

Hi, siapa dekat sini yang ada masalah period tak teratur and pernah / sedang pregnant? Sebab rasa down sangat, saya mengalami period tak teratur dari sekolah lagi. Now dah berkahwin 1 tahun. Masih tak pregnant lagi. Dah refer doc, doc cakap saya akan bergantung dengan ubat hormon seumur hidup. Rasa down betul. ?

2 Balas

Saya period tak teratur sejak dari mula2 datang period sis.. Dalam setahun ada la 4,5kali je period.. Dua tahun lepas, sampai 6bulan xperiod.. Alhamdulillah, anniversary ke4, Allah hadirkan malaikat kecil ni dalam rahim saya. Sekarang 29w pregnant. Sis jangan mudah putus asa. Kalau memang rezeki sis nak ada anak, akan ada juga nanti. Cuma cepat atau lambat je.

Sy period tak teratur dr zaman remaja lg. 4 5 bulan x period. Mgkn sbb badan sy overweight. Tak pernah jumpa doktor sbb mak sy ckp normal 😅 skrg sdg pregnant 36w. Kahwin 16.12.2018.