Period tak teratur

Kat sini ada tak yang period tak teratur and pernah pregnant? Rasa down sbb hari2 orang bertanya bila nak ada isi. btw, saya dah amalkan EPO suppliment 2 bulan tapi period dtg tak banyak. Sikit sangat.

1 Balas

Ubah gaya hidup lebih sihat, tak bley bergantung kt ubat je. BFF sy refer unit fertility, end up exercise regularly, amik mknn segar dan sihat, period dy jd lebih teratur, lama2 gap 30 hari cmtu constantly. Now 30w selepas 2 tahun lebih tunggu. Moga dipermudahkan utk pn.