Period tak teratur

Hi assalamuaikum sye ingin bertanyaa , normal atau tidak bilaa test pregnant naik 1 line , tapii period syee dah sebulan tak dtg . Last period 9hb . Tapii kadang² period syee lewat , kadang² awal , macam period tak teratur laa . Paling lamaa period 5harii , paling kejap 3hari. #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Wsalam, klu tiap2 bln period x teratur ni perlu rujuk pd dktr. Klu setakat sebulan x teratur mungkin disebabkan hormon.

kene refer doktor