Suami Mengalami Morning Sickness. Hehe.

Siapa dekat sini, isteri mengandung tapi suami yg alami mual dan morning sickness? Sy masa tak tahu sedang pregnant, agak pelik tengok suami yang sering lemau dan mual² sampai kena makan gula² penyedap tekak. Tak larat nak buat kerja padahal sebelum ni dia tak macam tu. Bila tengok period dah lewat beberapa hari baru beli pregancy test. Baru tahu pregnant. Agak comel suami yg tanggung semuanya sampai sekarang. dah 13 minggu pregnant. Hehe.

34 Balas

Hehehe , suami sy smpai demam2,nasib baik xlama buat dia mabuk..suami sy sihat demam je trus jadi berhantu bab makan.. Mkn jea yg dia thu yer haha.. dia mmg elergik dgn mkn buah2an ,tp singkat sy pregnant ni jd x elergik mkn buah..Hehehe..