Blighted Ovum (Kandungan Kosong)

Siapa dekat sini hamil secara normal selepas keguguran blighted ovum? Selepas sekali keguguran tu terus dapat hamil secara normal ke? Sebab sekarang saya masih tunggu 3 bulan sebelum ikhtiar nak hamil lagi.

6 Balas

Saya blighted ovum bulan 12 tahun lepas. Bulan 1 gugur kemudian bulan 2 last period. Know know pregnant balik alhamdulillah skrg dah 7 bulan. Sebab lepas gugur mmg saya pantang betul betul mungkin rezeki Allah kasi lagi 🥰

2y ago

Oh takpa asalkan continue asid folic. Jgn buat kerja berat ya sis 🥰