ada ke due 2/10 tapi dah bersalin . sy due 2/10 takde tanda nak kuar lagi , rasa takut semua ada 😭

8 Balas

ada juga certain ibu tkde tanda tp bukaan dh terbuka . buat senaman ringkas n banyakkan berjalan setempat ye sis . Sy doakan sis semoga dipermudahkan proses bersalin . aminnnn

Saye due awal bulan 11.. risau keluar akhir bulan 10 pulak.. apa2 pun kite kene senaman.. kalau lewat jugakk kne pujuk baby lah gosok perut 😉

2y ago

Alhamdulillah. Wishing u have a smooth journey of deliver baby :)

Saya due 3/10 tapi 2/10 kena induce kalau masih tk bersalin lagi dlm masa terdekat ni. Tanda2 pon belum ada lagi.

sy due 2/10 tp mengeras sikit2 je..xde tanda lain lg..moga dipermudakan urusan kita semua

Ada kawan office, wife dia due 3/10. Alhamdulillah selamat bersalin 21/9 baru ni

Sama la, baby mengeras ja, belum turun tanda dh buat senaman bnyk jalan kaki

sy due 1/10 tpy x de langsung'tanda bersalin

2y ago

Have a smooth journey of deliver baby sis

saya due 6/10 tkde turun tanda lagi