siapa sini berat tak naik naik dah lima kali datang klinik

siapa berat tak naik sampai kena ambil darah tiroid untuk nex appoiment ada tak makanan boleh naik kan berat misi kat kk bagi masa dua minggu untuk naik

siapa sini berat tak naik naik dah lima kali datang klinik
4 Balas

minum susu dng telur rebus 2 bijik sehari sis.. sy pun mcm tu sebab first trimester turun 8kg sekarang 7 bulan still alahan susah sikit naik

4d ago

oo saya pun trimester 3 dah misi kat kk suruh naik berat setiap kali check up masih sama oh ya susu apa ya dutch lady ke atau susu pregnant saya alahan sampai dua bulan jer