senarai makanan naik berat badan trimester3

salam boleh tak senaraikan makanan trimester 3 sebab berat sekarang 59.0kg lagi seminggu nak jumppa misi kat kk kalau tak naik jugak kena ulang balik di kk sampai berat naik

2 Balas

kalo xde gdm pagi minum susu hl, malam sblum tido minum susu hl lagi sekali. hari2 makan telur..

3d ago

yg kedua ini tak ada gdm langsung cuma berat jee tak naik ok nanti nak cari esok telur tu rebus berapa biji

xkesah rebus ke goreng..yg penting sehari sekali makan ..sebiji je sis