Scan tulang hidung pendek (mcm ank syndrome down?😭😭

Siapa ade pengalaman scan mcm ni?

7 Balas

kalau parents tulang hidung tinggi, maybe ada possibility. tapi kalau parents takda tulang hidung tinggi, maybe hanya ikut genetic parents. kalau masuk 13 weeks ke bawah boleh buat NT scan untuk pastikan. kalau dah besar tunggu masa detailed scan nanti. atau boleh buat NIPT test untuk confirmkan.

3mo ago

Sy buat details scan…kali terakhir scan setelah minum air n bjalan ..scan lg skali baru dpt ukuran normal hidung baby…cuma sy ttp risau la kn..tapi sy mmg hidung peset..ank no 1 ikut hidung sy..ank no 2 ni..nk kne tgu 29w nnt scan 5d

sy pernah detail scan doktor Kata ank sy ds...sy down sgt2...tp jgn percaya 100%....doa bnyk2..sy Anak lahir2 normal...sentiasa positive okey.. insyallah semuanye okey...klau di fikir2 ibu akn stress nnti ksihatan ank lagi xstabil...doa bnyk2 okey♥️

3mo ago

Doakan sy dan baby ya..aritu Sy buat details scan…kali terakhir scan setelah minum air n bjalan ..scan lg skali baru dpt ukuran normal hidung baby

xde.. tp bley tw sis scan bpe weeks nie? detail ke? hri tu ade buat nt scan x?

3mo ago

Sy buat details scan masa 21w5hari…kali terakhir scan setelah minum air n bjalan ..scan lg skali baru dpt ukuran normal hidung baby

Buat NT scan ke? Klau masi risau try buat NIPT bloodtest untuk pastikan.

3mo ago

Sy buat details scan…kali terakhir scan setelah minum air n bjalan ..scan lg skali baru dpt ukuran normal hidung baby..cuma sy ttp risau la..dh akhir2 eh normal ukuran

doc cakap memang syndrome down ke?

3mo ago

Sy buat details scan…kali terakhir scan setelah minum air n bjalan ..scan lg skali baru dpt ukuran normal hidung baby..

refer pd specialist

Awk buat nt scan ke

3mo ago

Sy buat details scan…kali terakhir scan setelah minum air n bjalan ..scan lg skali baru dpt ukuran normal hidung baby