Baby FLU!

Siapa ada petua yang menjadi untuk anak selsema dan dengar berkahak? ?

13 Balas

buat minyak bawang putih sapu kat dada depan n blkg. kt kaki pun bleh sapu jgk. insyaallah klau dy bersin, akan kluar hingus2 hijau dy tu. ank sye klau selsema x mkn ubt. sye buat mcm ni je. cara2 : pakai minyak zaitun atau mnyak masak (yg belum diguna) bawang putih dlm 5-6 ulas ,bakar sampai hitam2 sikit , campur dgn minyak tadi. pastu lenyek2 kan bwg tu supaya air bwg tu kluar n bcampur dgn minyak. bwg tu kupas dulu ye .

5y ago

ye..same2..rjin2 kan sapu . trutame nye sblum die tydo. .bgi dy slese..