Batuk & Flu

nak tnya.. kalau batuk kering & flu ubat apa bagus untuk pregnant 15 weeks ni. . ? siapa ada pengalaman batuk & flu semasa mengandung nie.. ada petua lain utk melegakan batuk & flu?

3 Balas

Pergi klinik sis diorang bg ubt yg sesuai utk pregnant . Sy pun sama sy trus g klinik and diorang bg ubt ikut dose yg sesuai uyk pregnant

2y ago

Yaaa sis kena bg taw pregnant . Bru depa bg ubt sesuai pregnant . Kalau x bg tae tkut diorang bg ubt biasa yg dose kuat

Sy kerap selsema since pregnant. Tp takut nk makan ubat awal2. Bnyk minum air suam mkn buah oren je. Nnti2 appointment blh mnta ubat.

kalau kata tak sihat ,better g klinik la awak. lepas tuh byk minum air masak.

2y ago

Terima Kasih☺️