Takut makan ubat 😖

Siapa ada perasaan yg sama mcm sy ? Tkut sangat nak makan ubat iberet . Sbb tkut muntah . Ibu” lain ada x pnyelesaian cara makan iberet ni supaya x muntah lepas mkn ?

1 Balas

kalau xtahan dgn ubt tu sis try maltofer pulak tapi yg tu kena beli sendiri kat farmasi...MCM sya dah 4jenis ubt doktor tukar tapi tetap xblh mkn...bila mkn terus muntah...bila muntah keluar darah sekali kat mulut....jumpa doktor BG tahu memang xblh mkn ubt tmbh drh tu...last doktor bg Sya maltofer...alhamdulillah sedap MCM coklat Milo je rasanya....