ubat tambah darah

Selain ubat tambah darah obimin, iberet, n zincofer ape lg eh yg xmual, atau yg tak muntah? Siapa ada makan ubat selain tu.. sllu amek iberet tp bile dah ujung2 ni xleh masuk la plak lpas mkn iberet mesti muntah, kdg belum makan lagi bru buka dah kembang tekak.. so darah pon 2bln ni turun..

2 Balas

Try mnm susu maryam. Boleh naik kan hb. I masa prgnnt. Ta boleh telan lngsng ubat. Dri 9 naik 12. Nurse senyum je tgk 😂

5y ago

Try laa, murah jea 25 ringgit ta silap

Sy ambil iron tablet dr kk ja. 4 serangkai