uri rendah

Siapa ada pengalaman uri rendah /low placenta / placenta previa? Boleh share tak uri naik semula jauh dari servik atau tak sebelum kelahiran..kena czer or beranak normal? Sy dah 28 week, baru masuk trimester 3, low placenta tapi tak rendah sgt..cuma risau pendarahan je..

1 Balas

Bagus sis tahu awal. Atleast doc dah tahu. Jangan buat kerja berat2..banyakkan berehat k. Saya pon placenta previa tapi tahu dah lambat.mmg dah bleeding tahap 4 terus operate je. Take care yer sis. Jangan buat kerja langsung lagi bagus. Banyakkan berehat. Kalau still kat bawah mungkin akan diadmit di hospital sampai baby matang

5y ago

Takpe admit ward tu doc nak make sure kita tak buat kerja langsung. Banyakkan bercakap dgn baby suruh naikkan balik. Insyallah xde apa2.