Placenta Previa @ uri turun

Siapa ada pengalaman placenta previa atau uri turun semasa hamil, boleh share apa yg korang buat untuk naikkan uri?

2 Balas

Setahu saya xde method untuk naikkan balik uri sis. Please jangan cuba apa2 petua yang boleh membahayakan kandungan. Consult dengan doctor. Kalau placenta previa ni kena banyakkan rehat, tak boleh buat kerja berat langsung dan kena jaga makan. Mungkin kena deliver awal, selalu by c-section. Doctor akan selalu monitor. Apa2 pun dgr cakap Doctor ya

2y ago

Better jangan la sis. Ikut je nasihat doktor ya

sy x buat pape,dh x naik2 sampai ke bersalin.czer