pecahkan ketuban

Siapa ada pengalaman paksa bersalin. Setelah 3kali induce pil 1 kali masuk balllooon Bukaan masih 2cm Dan pilihan ada sekarang ialah pecahkan air ketuban... Dan masukkan ubat tahan sakit.. Kongsikan pengalaman please.. Sakit ke, berapa lama dari lepas pecah air Pengalaman 38minggu proses untuk percepatkan bersalin kerana GDM atau kerana sebab apa?

3 Balas

anne pun sama harini pecahkan air ketuban. nak tahu pengalaman mcm mana 😣