pantang selepas gugur

Siapa ada pengalaman mcm sy ? Hri ni dah masuk hari y ke4 berpantang gugur tanpa cuci .. doc tarik janin keluar sbb bleeding n cramp perut .. Dah masuk hari ke 4 bpntang any suggestion tak utk hilang kan sakit bhagian rahim ? " rahim nak mngecut" Kadang2 sakit smpai menangis tak tahan .. lpas bertungku baru la reda skjap ..

2 Balas

Sy pernah miscarriage jugak, baby keluar sendiri. Lepas pakar dh confirm yg x de darah ketul tertinggal, sy balik, dan x de rasa sakit pun kat bahagian rahim. Cuma darah keluar banyak. Sis kalau sakit sangat tu, please pegi klinik/ hospital , risau masih ada darah/sisa ketul yg tertinggal.

5y ago

Agaknya kulit bahagian dlm terluka sikit, tp nanti kalau sakit sgt2 lg mesti ke klinik ye. Bahaya 😢 Ermmm tp tulah takut pegi klinik kene muncung itik lagi 😢 Harap ada yg dpt membantu kat sini. Semoga urusan sis dipermudahkan Allah

Kesian .moga cpt sbuh.. Masih skit ka skrg? Sy kuar sndr xda sakt lpas blik dr hos smpai skrg..