Gugur 7weeks

Hai semua..i gugur 7weeks..repeat appointment after 2weeks n doc kata dh kosong xperlu cuci..doc just inject kecut rahim..lepas inject 2 hari lps tu mmg akan sakit perut mcm sggugut n keluar darah ketul2 ke? Siapa ada pglaman blh share x..trima kasih#seriusnanya #ingintahu

2 Balas

Ye puan, masa saya keguguran pun doc ada pesan side effect lepas inject ubat untuk kecutkan rahim. Akan pening, darah akan keluar banyak/berketul. Tapi kalau teruk sangat pegi semula hospital ya. Saya lepas 8 hari dah suci. Alhamdulillah. Banyakkan rehat.

11mo ago

Oh patut la..ok2 trima kasih ye..

klu belum hbis turun mmg akn ada keluar ketul2. tapi makin lama makin kurang.

11mo ago

Oh ok2 sbb last scan doc kata dah kosong habis dah..lps inject keluar ktul2.. trima kasih ye..