Rasa down sangat

Siapa ada pengalaman mcm sy. 1st scan nampak isi siap ada heartbeat lg. Tapi kali ke 2 scan nampak kantung je. Saya tak de bleeding. 20hb ni akn refer hospital. Kalau ada yang pengalaman sama, boleh share. Thank you

Rasa down sangat
1 Balas

Hi sis. Saya masa pergi klinik swasta nampak dah kantung & baby heartbeat, check up dkt KK katanya x nampak pape pulak. Next check up dkt KK, alhamdulillah nampak je babynya tp x clear sgt la mcm dkt klinik swasta tu. Maybe mesin tu kot effect nampak x nampak. Even kawan nurse pn cakap camtu, tgok pd mesin sbb ada je klinik guna mesin lama & mesin baru.

4y ago

Lbh kurang sis. Yg 1st check 7w (yg nmpak bby & heartbeat) 2nd time scan dekat KK 9w. Tggu 11w appoinment dgn hospital. InsyaAllah doakan saya sis. Tq share pengalaman. ☺️