Admit ward sbb nadi laju

Siapa ada pengalaman kena admit ward sbb nadi laju? Td buat ecg pon nadi laju. Terus kena admit ward 😔

18 Balas

saya pun baru discharge dari ward sebab nadi laju. tapi alhamdulillah semua okay, diorang cakap tu mmg normal bagi org yang mengandung, selalu rasa berdebar debar lagi lagi kandungan makin membesar. banyakkan minum air mineral, dan cukupkan rehat. InshaAllah semua okay

1y ago

Awak kena admit ward brpa hari? Saya td buat ecg kali kedua untuk harini. Taktau la result okay ke tak. Risau 🥺