Admit ward sbb nadi laju

Siapa ada pengalaman kena admit ward sbb nadi laju? Td buat ecg pon nadi laju. Terus kena admit ward 😔

18 Balas

Saya pernah ☺️ Sebab covid. Kebetulan doktor suruh buat ujian air kencing, sangkut ketone 4 maksudnya dah terlampau dehydrated, air kurang dalam badan. Terus admit wad 3 hari, doktor pantau air kencing

Saya kena admit ward 5 hari sbb nadi laju 😭 kena buat ecg test , ambil darah tiroid , ct scan , echo scan. Huhu serik rasa 😌 sekarang pun tiap kali check nadi jaaa dh jdi trauma huhu

1y ago

Mcm mne pkembangan sis? Dh brp week. Sy pon sama nadi laju.

Saya takde pengalaman tapi saya doakan semuanya berjalan lancar ye. Semoga dipermudahkan.

Sy tak pernah alami mcm tu tapi sy doakan urusan awak dipermudahkan ya🤲🏻

1y ago

Amin ya Allah. Terima kasih bnyk bnyk 🥺

saya tapi sbb lpas kne covid. slu kne serang panic attack

1y ago

Lama tak kena warded sbb nadi laju?

Saya pon nadi laju jugaj😭😭😭

1y ago

Saya nadi laju pastu bila buat ecg pon tak cantik. Terus kena warded 😢

saya pernah. warded 3h2m

sayaaaa 😂