Cucuk depo susu drop

Siapa ada pengalaman cucuk depo susu drop.. saya bru bersalin bulan 6 masa amik depo sebulan lepas bersalin so far susu badan ok.. lepas tamat 2 bulan sy samb cucuk depo yg tempoh nya 3 bulan. Tiba2 selang beberapa hari susu sy terus drop.. tk ada rasa bengkak mcm selalu. Siapa ada pengalaman.. sedihnya rasa.. terus jd stress bila pikir.

1 Balas

Perancang kadang2 memang akan ganggu penghasilan susu sebab kandungan perancang adalah hormon. Puan boleh cuba survey mana2 kedai jual barangan ibu dan bayi yg ada jual milk booster utk bantu tambahkan susu. Stress pun salah satu punca kenapa susu drop