amniotic band

Siapa ada masalah ini..serius ke?risaunya saya tadi scan 14 week..detect ada masalah ini.

2 Balas

Salam @Nur Hashimah Hashim saya baca post awak megenai amniotic band.Awak berubat Cara kampung dkt mn ye?sbb saya pun dr Bru detect ada masala nih saya jdi risau sbb bila baca risiko 2 blh terjadidi ke bby kt artikel2 di google.saya Bru scan tdi 11 week 5 hari.bils dgr dr Kta pita amniotik tuh blh mengangu tumbesaran bby saya jdi risau sgt sbb nih kehamilan 2 saya.yg 1 miscarriage.harap sis sudi berkongsi tips atau rawatn yg blh mcgh amniotik band n

maaf puan sy tidak pnh mengalaminya..em.biasa kalau amniotic band ni apa sy faham perkembangan bby tidak sempurnakan puan tul x?? mcm kes puan ni .doc ckp mcmne ea?? doa sy moga puan kuat... mg Allah pmudahkan segala urusan puan..Allahuma aamiin #TAPSupermoms

4y ago

alhamdulillah jika semuanya ok... Subhanallah..semua tu kuasa Allah kan..jnji kita dh berusaha..selebihnya tawakal......tula sy nk taip perkataan cacat td..tp tkut nti ia jd isu sensitif...tu sy taip perkembangan tidak sempurna.maaf tw puan jika ada trsalah cakp or etc...jg dr bebaik ea..sy doakan mg Allah pmudahkan segala urusan puan..mg ank yg d lahirkan mnjd ank yg soleh@solehah buat ibu ayah..aamiin...