Amniotic Band

Ada tak mommy2 yang pernah diagnosed ada amniotic band tapi tak sentuh baby?.,Boleh share pengalaman selepas bersalin tak?#seriusnanya #pleasehelp

1 Balas

Sy x pernah alami. Tp byk kali juga la pernah tgk documentari base on real life. Biasa kalau diagnosis amniotic band syndrome mostly mmg akan ganggu tumbesaran baby. Sama ada fizikal die lain bentuk dr normal fizikal @ absent fizikal tersebut.. Apa2 pun mommy boleh buat detail scan untuk mengetahui if the baby is okay.