Baby rash all over body and head

Sian my baby 😭😭😭 ruam naik satu badan n now kena kt muka !! What to dooo… sebelum tu badan panas n baru nak tumbuh gigi. Now panas da turun, naik ruam banyak mcmni. Kt badan n private parts lagi lahhhh. Merah2 bnyk n bintik2 😭😭 Ada yang pernah kena mcmni takkk? Berapa lama nak surut haaaa sebab jumpa doktor ckp ni ruam sbb badan panas 😞 tp seteruk ni ke 😞😞😞

Baby rash all over body and head
9 Balas

alahai kesiaanya awak syg.. cuba sis kerap mndikan dia at least 3x sehari.. nak2 tghari mndikan, lap bg kering celah2, apply bedak ( sy guna kt bby sy yg 2 bln bedak pureen kaler merah. ok utk ruam bby sy). letak bby dalam suhu yg selesa xpanas n xsejuk. lepas tu kalau menyusu bby pastikan lap guna air suam@ tisu basah area mulut, pipi n leher..