Ruam viral

Hi. Smlm dh jumpa doktor. Tp sbb ank x demam n x gatal, doktor kata just ruam viral. Sbb 2 minggu lps dia cirit berdarah. So doktor kata mmg normal lps kena infection badan baby naik rashes. Ada ke ank ibu yg pernh kena mcm ni? Ambik masa berapa lama utk hilang?

Ruam viral
1 Balas

Hi ibu. Baby apa khbr sekarang. Sy pun pernh mgalami hal yg sama. Doktor pun bgtaw hal yg sama. Its normal. Alhamdulillah dlm ketakutan sy pantau keadaan anak. Dlm 2-3 hari dah hilang. Alhamdulillah. Moga baby sihat selalu. Take care both of you