Are you still having short vacation with your friends after getting married?
Voice your Opinion
Yes, my husband will take care the kids
No, no one will look after my kids

3297 respon

19 Balas

tak tfikir nak keluar bercuti dgn kawan.. lagi2 x bawa anak.. mmg x lerrr.. xnak kluar mana2 x bawa anak 🤣 walaupun slalu stress atur anak kat luar.. mmg ttp nak anak2 ikut kluar.. sejam tnggal pun sya dh sedih🥴

Yes. Masa belum pregnant. Now dh pregnant, diri sendiri pn fikir banyak kali nak travel. Nti menyusahkan org. Menyusahkn suami xpe. Sama2 nak anak kan 😂

Dah 36 tahun single, syukur rasa puas me time dgn friends... so, lps kahwin nk spend masa bersama dgn suami dan anak. Dah 40's dah...

Sebelum kawen pun x da short vacation.. kena control dgn family jaa.. dh kawen.. berjalan dgn suami ja laa..

no lah..semua dah ada life sendiri. paling kurang pun reunion je..ngan laki n anak skali perangkut🤗

tinggal ank pergi kerja pun rindu . nk kluar bercuti dgn kwn nangis agaknya aku ni 😆

Nnti ank nangis smpai muka dia biru

short vacay tapi bawak anak

no because covid anywhere

No 🙅🏻‍♀️