Do you like long or short hair?
Voice your Opinion
Short
Long

6069 respon

30 Balas

actly dari dulu smpai la ni minat short hair sbb mudah jaga. tp suami xkenan😂. now short gak tp dlm redha suami..haha

Bila dah potong pendek , teringin rambut panjang . bila dah panjang , nak rambut pendek 🤣🤣

Rambut pendek.. Sbb dari kecik mak x bg rambut panjang..jd sampai skrg selesa berambut pendek..

Suka rmbt pnjg... Tp apakan daya, rmbt gugur terpaksa pendekkan...

Short because doesnt have to wait very long for the hair to dry

pendek tak berape sesuai tapi kalau rimas potong pendek jugak..

Start dri bujang smpai kahwin blum pnah potong rambut pendek.

sblm preggy rambut pjg..tgh preggy..x suka rmbt pjg..

xpnh rmbut pndek.. slalu pnjng je smpai bontot

rambut pendek..lg mudah nk urus