Ibu selalu shopping barang dapur di mana?
Voice your Opinion
Giant
Tesco
Pasaraya besar
Mydin
Lain-lain/nyatakan

6591 respon

163 Balas

Kt sbh ni tkda Tesco atau mydin ,yg Ada giant tp tklah sebsr yg Ada di sm .. klo Ada Tesco kt sbh ni mesti best ,.. sbb pnh duduk 4 thn kt perak ,Tesco tk jauh dr rmh ..beli brg keperluan rmh kt situ je .. murah jgklah

Tak memilih sangat pun..depends nak beli barang byk mana..kalau setakat ciput2 je pegi groceries biasa or kedai aceh je..tapi musim covid ni malas nak keluar sangat so online tesco sangat membantu😁

nak pergi semua pasaraya yang tersenarai tu jauh.. jadi pergi pasaraya yang terdekat dengan rumah je. senang

beli kat aeon mmg sgt jrg pergi pasar,sebab dlm mall byk benda keperluan boleh beli

Nsk tok barang Kering.. pasa borong tok barang basah.. #murah 😅

online 😁😁 ada anak kecik, x blh nk membelek brg dipasaraya

Kedai runcit yg berdekatan, TMG, pasaraya sama maju kat Dungun..

Checkers dan Pasaraya CS. Barang² lg murah drp pasaraya lain.

xnentu jgakk... but selalu k nsk .,giant stakat ni tu jlah😁

Econsave beli brg basah. Beli ayam kt kedai muslim