What do you mostly shop for during pregnancy?
Voice your Opinion
Clothes for you
Clothes for baby
Other baby necessities
Others (please comment)

2790 respon

23 Balas

Have not really buy anything yet, but most prolly it will be averagely for all, mom, baby and sibling minus the dad because he always decline whenever we(me and kids) ask him to buy something for himself.

ble dh mula mngndung of course cri pkaian y ssuai n slse ktika prut smkn mmbsar... then bru cri pkaian bby n other thing utk new bby... y dh ad xprlu bli dh... cri y blm ad@rosak...

Excited sebab jarak pregnancy kali ni 7tahun, byk baju kena beli sbb baju abang dia dah sedekah kat org 😆

Foods. I only shop for baby one time only, during my 35 weeks of pregnancy 😅

Healthy foods : lots of vege & fruits. GDM on diet.☺️

buku parenting dan buku2 mengenai ilmu² untuk sy bersedia

baju baby, rsa mcm xckup ja, husband kata da byk😅

baru Mula shopping baju BBY 2 mggu lepas

supplemen ibu hamil.pakaian yg selesa

Food. Pastu kena kencing manis. Sob3