Hi mommy2!!

Sharekan pengalaman bersalin di hospital swasta ? Apa benda penting yang perlu bawa ? Sebab saya banyak baca baca, macam banyak barang kena bawa but not sure itu swasta or kerajaan ...

1 Balas

Buku pink, pad, sweater, stokin, towel, berus/ubat gigi, shampoo, selipar, kain batik, baju balik mummy and baby, bedung, extra baju baby, thermos and roti, biskut. Some hospital ada bagi gift pampers and trial product.

4y ago

Ouhh . Okay, thank you😊