Bersalin czer dihospital kerajaan

Anak 1st saya bersalin dihospital swasta pampers baby wipes semua diprovidekan. Hospital kerajaan saya tak da pengalaman barang apa yg kena bawa. Musim pkp tak nak susahkan suami ulang-alik ke hospital. Musim pkp nie kalau bersalin czer nak kena bawa barang apa ye?

2 Balas

Klu kat krajaan bwk bj bby cukup2...pampers dlm 10 kpg atau lbih...sy bslin normal pn sy mmg bw lbih...tisu basah bw 2 pek,lampin bw dlm 5 helai atau lbih..tuala 2 helai...

Dah bersalin ke Puan