cyst

shaklee oke tak untuk kecutkan cyst? and pantang larang cyst ni ape ya?

1 Balas

Masa saya awal2 pregnant, doc suspect ectopic pregnancy. Nsib saya refer GH sbb private hosp terus nk buat operation buang sblah tube. Dkat GH diorang pntau keadaan saya, ambil darah semua tu. Lpas seminggu bru nmpak kantung, rupanya yg dkat luar tu cyst. Doc ckp dia akn kecut sndiri, jgn risau sbb dia supply mknan utk baby sbb awal2 tkde placenta lg. After 4 month alhamdulillah dia kecut sndiri, saya tkde amik ape2 ubat pun utk kecut kan dia

2y ago

mcm mana nak tahu Kita Ada cyst. perut mengeras ke?