Clumsiness

Sgt2 terkilan dgn husband hari ni . Sorry sy sekadar ingin meluahkan. It's normal utk ibu2 mgandung jadi clumsy spanjang pregnancy. Clumsiness sy agak teruk juga . Kadg geram juga dgn diri sendri 😅 . Tp yg myakitkan hati sgt bila suami mgeluh bila sy x sengaja tjatuhkn brg . Tfikir jg eh knapa asyik jatuhkn brg pula dan myakitkan hati sgt2 sbb bkn diri kta sngaja nak jatuhkan brg tu . Sorry sekadar meluahkan .

5 Balas

Hormon semasa hamil memang akan berubah maka emosi juga berubah. Apa pun moga dipermudah urusan kehamilan