Clumsiness

Sgt2 terkilan dgn husband hari ni . Sorry sy sekadar ingin meluahkan. It's normal utk ibu2 mgandung jadi clumsy spanjang pregnancy. Clumsiness sy agak teruk juga . Kadg geram juga dgn diri sendri 😅 . Tp yg myakitkan hati sgt bila suami mgeluh bila sy x sengaja tjatuhkn brg . Tfikir jg eh knapa asyik jatuhkn brg pula dan myakitkan hati sgt2 sbb bkn diri kta sngaja nak jatuhkan brg tu . Sorry sekadar meluahkan .

5 Balas

saya pun selalu camtu 🤣 tertinggal ic masa nak jalan jauh . tinggal handbag lah . lepastu terjatuhkan fon dari tangan . langgar cawan , nasib cawan plastik . gg paling sy x boleh terima sh jatuhkan fon , jenuh oi nak repair lcd . time tu pulak suami belum gaji . sy nangis lah dah terpaksa bebankan suami hmm .

nanti kalau suami mengeluh sis clumsy lagi , gtau dia marah dkt clumsy tu .. buat sis yg buat , clumsy tu yg buat😂😂gtau dkt dia mcmtu habis crita .. dah benda x sengaja nak buat mcm mana kan .. dia nak ngeluh suh ngeluh dkt clumsy tu suh dia tegur skali gtau clumsy tu jgn lekat lama dkt sis🤭

1y ago

gtau dia perempuan x slh .. slhkan clumsy 😂😂 sya pon kdng clumsy jugak , sya gtau suami mcmtu jelaa .. sya ckp nape nak marah sya , marah laa clumsy tu 🤭🤭

same la sis.. sy prasan sejak pregnant brg asek jatuh je.. xkire kt mane2 mst jatuh je brg.. sidai baju pn hanger nk jatuh2 hahahaha stress je kdg2.. tp positif jela mungkin nk suh exercise lebih 😂

Sy pulak asyik tertinggal barang .. nyanyuk je kerja , jauh² ke Kedai roti almost 45 mnit jarak Dr rumah tp lupa bwk beg tgn, husband pulak mmg xde cash .. nasib baik dia xmarah .. 😅😅

1y ago

sama la sis mmg jadi forgetful 🤣 sy kadg2 dah ambil nasi letak d piring , boleh2 pula p meja makan ttgal piring nasi tu 😅

Hormon semasa hamil memang akan berubah maka emosi juga berubah. Apa pun moga dipermudah urusan kehamilan