Masa pregnant, sex life Mummy berubah tak?

Voice your Opinion
Berubah banyak
Berubah sedikit
Tak berubah, sama saja

787 respon

13 Balas

berubah jugakk sikit sbb perut makin membesar pinggang makin sakit kdg2 rasa semput pun adaa jd nyaa bila rasa bdan sihat skit rasa segar skit rasa cergas skit bru laa nk onzz kalau tidakk hmm nsib laa suami memahami dia pun tak kacau apaa sbb tauu kdg kita ngadu skit sna skit sni kdg2 diaa pun tlg picit tlg urut , alhamdulillah .

berubah sikit la.. sbb laki takut nak sentuh 😂 dy kata nt kena baby di dalam 😌

x berubah..makin rasa "nak" bila tengok suami..🤣😅

3d ago

saya pun rasa yang sama, tapi suami yang takut nak bersama sebab kandungan baru 7w

berubah sbb rasa nk bersama suami je keinginan tinggi haha. tp suami tkot.. tkot sakitkan kite.. mgndung kedua baru mcm ni haha

3d ago

normal kot... sya trimister 1 x da sgt nak bersama sb alahan lemas badan la,. trimester 2 ni mcm rasa lain nak dekat jak dgn suami..

sy ni x normal ke sbb x rasa 'nak'.. ke sbb sy ad pcos before ni & pregnant sbb ubat kesuburan..jdi hormon pon tingtong

3d ago

a'aa..kta ngndg kdg kring..dkt2 nk brnk lg la...trngin tp kta sndri kring..hahaha

xberani nak bersama sbb sy ada masalh cervical cyclage..rahim makin rendah dan jalan trbukak..harap dpt bertahan la skng bru 26w

berubah sikit.jadi tak tingin kat laki🥴 tgk pn menyampah.ni due plk bulan ni.lg sakit hti tgk muka laki.ya Allah ampunkn aku

3d ago

ya btul..utk mdhkn brnk..insyaAllah..

trimester 1 sya x brapa layan tp masuk trimester 2 mcm x tahan klu suami dekat sgt..

perut 8 bulan sudah ...Encik Suami takut nak berhubungan 🤣

3d ago

bla due?

rajin meminta2...tp kdg somi plak Kurg..

3d ago

tu ar napa mcm tu ya,, laki takut ker apa