Suami ada bersama anda sewaktu melahirkan?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

4770 respon

63 Balas

jawapan saya tidak kerana saya melahirkan Ameena pada waktu pkpp.. tiada siapa yg boleh menemani.. menyambut kelahiran pertama yg diindamkan tak dpt di capai.. mmg mula nya kuat.. bila contraction makin kuat Allah sahaja yg tahu rse down, rasa segalanya.. tikala ddk LB seorang diri dengan ditemani cahaya bulan tak henti2 doa n zikir utk dipermudahkan.. mmmmm rasa sayu.. tapi lagi dsyat bila stay ngn baby wlpon ilmu dh ada di dada tapi prktikal nya kosong mmg terpanah seketika 😭 tanpa suami disisi

Ank 1st dari start masuk LR smpi selamat deliver suami teman.. 2nd suami mai DTG nurse LR call .. masuk borak kejap then Klua g solat zohor makan masuk balik da selamat deliver baby... Xdan tgok sbb sakit kuat sejam Jee .. alhamdulillah Hopefully yang ke3 hubby teman smpi selamat n sakit pon x lama... Aamiin

ya. dari hantar saya ke hospital hingga saya bersalin suami akan tunggu. setiap jam dia naik wad tanya saya ok ke? nak makan apa2 ke sebelum masuk labour room? saya dah bersalin baru dia balik untuk uruskan uri.

slma branak ank ni tk pnh ada hsotl krjaan benarkn suami sy msuk teman msa meneran 🤣so sy jwp tdk...hnya melawat sj...tp skrg kn pkp npk nya sendiri lg lh

Masa lahirkan ank lelaki suami smpt temankan sy smpai selesain proses bersalin. Cma ank no 1 sampai 3 xsempat tgok sbb hosptal mlka pnya rules ketat..

Ada tp tggu dkt luar smpai selesai operation..bby kluar 12.15pm.. wife kluar dr dewan bedah 3.30pm msuk dewan bedah 1130a.m😉✌

Tak ikut..blom apa2 dah nak pitam..nervous suami buat kita yg nk brnak pun x jdi nk beranak😂😂

covid nye pasal..beranak sendiri. husben masuk nak azan kan kejap lepastu disuruh keluar balik..

suami Sy masuk darah,sbb tu Sy xnk dia temankn Sy..lgpn nnt bila dia ada,Sy jd manja..heheh

Tidak sbb ada dua org anak lg yg prlu dijaga..sbb family jauh dan sy xde mak lg..