Anda lebih selesa menyewa atau membeli rumah?
Voice your Opinion
Sewa rumah
Beli rumah sendiri

2032 respon

16 Balas

Kalau boleh nak beli rumah tp memandangkan komitmen yg besar, takpe sewa je dulu. Yg penting tiap bulan duit masih kepok2 tak fikir komitmen 🤣

soalan ni agak sensitif untuk org yg tak mampu cam saya ni😂😭 dok umah mertua/parents sendiri ni pun rasa menumpang sangat😩

confirm la beli rumah sendiri tp ye la...blm ada rzki,so myewa jak dulu 😊 inshaAllah...

Kalau ada rezeki, mesti nak beli rumah sendiri #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Beli sendiri jika berkemampuan #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Nak beli duit pulak tak cukup 🤣

buat mase skrg xmampu lg nk beli

In shaa allah.. On my way 😇

beli sendiri tp xckup duit

Beli rumah sendiri