Selamat Hari Sindrom Down Sedunia | Kerana semua anak itu istimewa

Setiap tahun pada 21 Mac merupakan hari yang istimewa untuk mereka yang mempunyai Sindrom Down. Hari Sindrom Down Sedunia adalah untuk meraikan mereka di dalam kalangan kita dengan menerima mereka seadanya. Mereka merupakan insan istimewa yang terpilih dan anugerah dari Tuhan. Mari kita sama-sama raikan bersama mereka dengan cara memberikan kasih sayang dan hormat pada mereka. Selamat Hari Sindrom Down Sedunia daripada theAsianparent team Malaysia🌸

Selamat Hari Sindrom Down Sedunia | Kerana semua anak itu istimewa
2 Balas

Happy International down syndrome's day. Moga anak2 sindrom down didunia ni sentiasa diberikan kesihatan sellu. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Selamat Hari Sindrim Down Sedunia #TAPsupermoms #TAPactiveusers