share pendapat

Hai mommies. Apa pendapat mommies tentang baby down sindrom ye? Doct detect anak saya down sindrom tapi ujian darah belum dapat lagi. Hati seorang ibu kuat mengatakan anak saya normal dan setiap hari berdoa macam tu. Apa ye tanda anak down sindrom? Doct cakap mata miring ke atas tapi mata anak saya miring sikit je. Bila google ada yang cakap ruas kelingking dia ada 2 tapi anak saya ruas dia ada 3. Jarak antara ibu jari kaki dan jari kaki kedua pun normal.. takde pun jarak luas macam yang dalam google tu inform. Minta pendapat semua apa lagi tanda2 baby down sindrom. And minta semua doakan ujian darah anak saya normal. Aamiin.. terima kasih

2 Balas

Allahu, banyakkan solat hajat sis, inshaAllah smoga anak sis sihat sempurna fizikal n mentalnya. Amin ya rabbal alamin.

1y ago

hi sis boleh tau anak sis mcm mna ya skg??

hi sis mcm mna keadaan anak sis ya?