Alahan

Setiap kali pregnant.. Kaki saya buruk.. Kalau dah masuk 7-8 bulan tu siap berbisul2.. Gatal2 je.. Berkudis2.. Nak garu je memanjang.. Bulu kaki tiba2 panjang mcm lelaki.. Sedih ?? ada ke siapa2 mcm saya. Huhu

Alahan
1 Balas

bab bulu tu sy sama.. panjang, lebat.. sampai perut, dada.. nasib dada tu halus je.. tapi kaki, bagai d sapu baja melebat kn..

5y ago

Mcm saya bulu gugur.. Siap rambut2 pun gugur.. Bulu ketiak pun x tumbuh.. Lama juga.. Dekat setahun lebih.. 😂