Buruk Ke Kaki dan Kuku Saye ?

Hi semua, minta pendapat kat mana boleh saya dapatkan rawatan untuk kuku kaki tebal dan hitam ni ? Saya malu dekt husband saya tadi dia tegur " eee kuku ada cagu " walaupun dia bergurau, tapi dalam hati saya ni terasa sgt. Sebelum kawin mmg sy paling insecure dgn kaki sy. Sebab sy rasa kaki sy mcm lelaki buruk sgt. Bahkan ada lelaki yg kaki cantik dari sy.. Adik lelaki sy pun cakap kuku dan kaki sy buruk.. Sy tak terasa klu fmily ckp cmtu. Sy selalu berus kuku sy sebab malu.. Nampak je buruk tapi kaki sy wangi hm.. Dulu sebelum kawin sy pernah pegi spa buat kuku kaki, sy pergi yg chinese punya spa, dia pun ckp kaki u ni unik la kuku u besar.. Expectation sy kuku sy akan putih tapi sama je.. Sy dh tak tahu nak bagi cantik kuku kaki ni mcm mana, tkpala kalau ibu jari sy besar pun, sy teringin sangat nak putihkan kuku sy.. Kalau ada yg tahu mcm mana bagitau sy ye.. Nak nangis rasa bila tgk kaki sendiri.. Kakak2 sy pun kuku cute je kecil putih.. Sy sorg je dlm fmily mcm ni😭😭 tapi kulit sy jenis cerah.. Kuku kaki hitam dan tebal😭😭😭😭😭😭😭#pleasehelp

Buruk Ke Kaki dan Kuku Saye ?
1 Balas

ok je awak..sy punya mcm lg teruk dr awak .siap pakej ada bulu kaki kt betis tebal mcm laki (sbb dlu pnh guna hair removal n naik lg byk;(, ),..pnh insecure dgn badan n rasa xyakin tkut suami xsuka...tp syukur suami ok je.. suami awak pn gurau je tu. kalau x suka gurauan tu gtau direct.

10mo ago

kan kita insecure je tgk kaki org lain.. hm. kdg sedih je.. tapi Alhamdulillah suami ok je. cuma kdg gurau tu terasa juga sbb benda betul kan huhu :')