Tak boleh berus gigi

Setiap kali lepas gosok gigi,mesti muntah,rasa mual tu bukan masa tengah gosok gigi,tapi lepas gosok gigi,dh berkumur² tu baru muntah. Kadang² jadi takut nk gosok gigi. Kalau nk elak muntah sebelum gosok gigi tu kena minum air kosong dulu baru lah okay😌,korang pun ada pengalaman mcm ni ke?

11 Balas

Sy trimester pertama ok je gosok gigi msok trimester 2 gosok gigi lepas kumur tu muntah air masam tu 😣😣

9mo ago

kita sama sis😅 first trimester ok saja, masuk second jadi loya time berus gigi😅