Tak boleh berus gigi

Setiap kali lepas gosok gigi,mesti muntah,rasa mual tu bukan masa tengah gosok gigi,tapi lepas gosok gigi,dh berkumur² tu baru muntah. Kadang² jadi takut nk gosok gigi. Kalau nk elak muntah sebelum gosok gigi tu kena minum air kosong dulu baru lah okay😌,korang pun ada pengalaman mcm ni ke?

11 Balas

Sama.. 😂 Lagi² bila terasa ubat yg makan masa subuh tuh, kadang boleh tahan, kadang xboleh sampai merah² muka, sampai keluar muntah pahit.. Tp kejap jer, dah nak masuk 18w neyh dah kurang loya time gosok gigi.. 😁

9mo ago

saya tk makan ubat langsung,mmg tak boleh nak telan hehe,tapi alhamdulillah kandungan semua baik² je