Masalah BP

Setiap kali check up di klinik..bacaan bp mesti naik..jantung berdegup laju.. Sampai nurse tanya ada darah tinggi tak.. Tapi bila cek sendiri di rumah..bacaan normal.. Sampai nurse suruh baring ngiring..rest..then baru ambil bacaan semula..then ok.. Ada sape2 alami situasi sama mcm saya?

3 Balas

Sama la dengan saya sis.. Bila chek BP je naik.. Misi sampai bising..tapi bila chek baring ngiring normal saya pun runsing... Harap xda apa la 🤲

3y ago

Btol itu sis🤭

sama hahaha sy camtu.. sy amalkan pati delima gulsan alhamdulillah bp sy back to normal.. bcaan pun cntik je

4y ago

ok..ok..