JANTUNG LAJU

Nak tanya, bahaya ke kalau jantung ibu lebih 100? Saya kene check bp hari2 tapi results semua tinggi untuk bacaan jantung, bacaan darah tinggi okay.. nak menipu pon serba salah 😅

4 Balas

saya pun sama ritu kne warded 35 week semalam je msok air garam normal dh ,lps tu next ad appoit kk 36week nadi 108 lgi ,dr kk marah sbb saya x mnum air byk ,dia kata klo trus cmni hospital plan nk induce 39week atau caeser emm doa je byk2moga2 dpt salin normal🤲

tak normal dan knp nak menipu. saya pun ada masalah jantung laju, saya jujur je dgn doktor & doc ada bagi ubat. jgn buat benda pelik2 mummies.

Sy jantung laju terus admit sis. Doc syak darah beku kt paru2. Tp mujur sbb garam tk cukup je . Admit masuk ubat. Bahaya if manjang tinggi.

sy pun ada prob jantung laju... kena follow up dgn cardio.. tp semua normal.. jujur je dgn doc.. dieorg akn plan yg terbaik utk kita...