nk pitam

Setiap kali bgn trs bdiri msti gelap permandang sebb ap ek kdng cm nk tumbng..

15 Balas

Mcm sy aritu pitam kt klinik. Tetiba pandangan gelap berpeluh. Bgtau nurse, nurse check tekanan darah sy drop tetiba. Trus baring ats katil.. Hb, gula smua normal.. Sis leh google syncope simptom.. Sbb nurse kata sy dpt simptom tu. So sy kne rest dlu b4 bgun dr tmpt sy duduk, jgn bgun tetiba. Nt darah xsmp ke otak. Bahaya jgk..bnde ni akn jd tetiba..

Mungkin darah rendah tu. Mcm saya masa preggy, tiap minggu tumbang. Sampai masuk wad sekali tu. Gi cek klinik ye. Bahaya tuk baby

Check bp sis myb rendah...sy makan maltofer utk hb samping tu makan sayur bayam, ikan bilis kerang,

darah rendah.. cuba sis kalau lepas baring tu,ddk dlu jgn terus bngun tkot nnt pengsan

Sy hari tu mcm tu juga sis..nasib time tu tengah duduk..klu berdiri,dah rebah dah

Mcm tu ye..baru tahu..smoga sglaanya dipmudhkn sis

Tekanan darah sis rendah kot..try pi check gn doc

Darah tgi puj boleh.. Better gi cek

Biaseny tekanan darah rendah...

Darah rendah cam saya