nk pitam

Setiap kali bgn trs bdiri msti gelap permandang sebb ap ek kdng cm nk tumbng..

15 Balas

tekanan darah

hb low

Rendah tknan darah kot.. bngun plahan2 ye

Sama mcm sya hri tu waktu sya 2trd now da 3trd.ini sis sis kurang darah sis mkn sayur bayam or hti ayam tuk tambah darah.hro tu sya mkn sayur bayam jer dan d klinik d bgi ubat tmbah drh.yg new obimin.hri tu sya bdiri sikit gelap pndangan Smpai nk jtuh rupanya sya kurang drh now sya da mkn new obimin tmba drh tu skrg x sdh bgitu sis

Tq semua...sy dlm pantang...