8 hari lewat period

Maaf saya nak bertanya, sebab saya dah 8 hari lewat period.. kalau kira2 dalam 5wk macam tu.. boleh dah ke saya pergi klinik untuk check..

8 hari lewat period
9 Balas

5weeks kalau scan tk nampak lgi awk. sy prgi 6week tk nmpk, repeat lgi 2 weeks baru nmpk baby 🥰 better awk tunggu smpai 8weeks mcmtu. Dlm tempoh ni jaga diri ya, jaga makan, jgn buat kerja berat. apa² pun tahniah. sama la kita baby 2024 hihi

Kalau dlm 5week better sis hold dulu, tunggu dlm 7-12 week baru pergi klinik check. Takut bila x nampak nnti jadi -ve thinking pula😅 Moga ada rezeki buat sis, inshaallah 😇 Terang dah line tu

Saya 5 minggu sekarang pergi klinik sebab morning sickness teruk sangat. Doktor kata 7 minggu ke atas scan baru nampak kantung. Tahniah! Macam lebih kurang je due date kita hehe

Better pg klinik utk scan 8w keatas kalau utk cek urine ok je utk kepastian. If scan better jgn skrg tkt x nmpk lg biasa doc akn suggest scan 8w keatas ok!

8w keatas dh cntik dh utk scan, sy biasa scan msuk 8w..blh nmpk hbeat..awal2 tkut xnmpk pape lgi nnti overthinking plk..bila dh confirm nmpk blh la pi buka buku pink

sy pegi wktu 6weeks baru nmpk kantong je .. lepastu .. scan lagi 2mggu .. 8weeks baru nmpk baby dgn jelas ... smoga urusan kta smua dpmudahkan

Sy pegi klinik untuk confirm kan. Doktor buat vaginal scan sebab scan perot, x nmpak apa

tunggu 6-7w. klu pegi time2 gini kdg scan xnmpk lg.

3mo ago

baik lah ☺️☺️🥰

8w keatas sis..kalau x rugi je byr sbb xnampak pape lg