Alhamdulillah ♥️

Setelah overdue 5 hari, alhamdulillah baby keluar sehari sebelum serah diri. Pengalaman yang paling tak dapat dilupakan. Saye doakan semua ibu2 di sini dipermudahkan semuanya ☺️

Alhamdulillah ♥️
43 Balas

kalau ibu2 tengah cari penapis air untuk mudah bancuh susu anak, boleh whatsapp saya ya sbb skg tgh promosi .... https://tekansini.my/EllyCuckoo

Tahniah sis.. Doa kann sya jugaa bersalin dlam mnggu neii.. Lagi dua minggu mnunggu due.. Tpii baby blum lgii nak kluar.. 38 mnggu sdah skrng..

Alhamdulillah.. slmt berpantang.. Mudah2an sy juga berpeluang Vbac. Xnk induce & ceaser lg coc fail IOL.. n then everything can b ok

Alhumdulillah , tahniah sis . Aamin harap baby sy keluar sebelum due .Tak sabar nak jumpe baby 🤭

Alhamdullilah doakn sy juga ya. Lg smggu tp xde tanda lg.. Mudah2an dpermudahkan segalany

Sy pn dah overdue.dah 40wks 1day.hope baby arrive soon.tolong doakan ya.

Alhamdulillah.. Tahniah.. Tak sabarnya cium bau baby 😊

Alhamdulillah... Tahniah sis. Selamat berpantang. 😊

Alhamdulillah. Tahniah sis. Selamat berpantang

Alhamdulillah.. Tahniah dan selamat berpantang.